Win tickets voor de La Chouffe Classic

De Proximus Cycling Challenge, dat zijn vijftien topcyclo’s langs de mooiste plekjes van België. Proximus geeft 5 x 3 tickets weg voor de La Chouffe Classic op 2 juni.

Ben je klaar voor het betere klimwerk én wil je graag kennis maken met het fraais dat Luxemburg en de Oostkantons te bieden hebben? Dan verwachten we jou op zaterdag 2 juni in Houffalize voor de La Chouffe Classic.

Het parcours brengt je van het mooie Houffalize via pittoreske wegen naar prachtige dorpjes zoals La Roche-en-Ardenne, Vielsalm en onze Oostkantons. Voor de klimmers onder ons is dit dé uitgelezen tocht met heel wat hoogtemeters en tot de verbeelding sprekende hellingen waarop ook timing voorzien is: de Côte de la Haussire Sud-Ouest, Ourberg, La Longue Virée en als slot de pittige Rue de Saint Roch.

Proximus mag vijf wielerfanaten blij maken met een gratis ticket voor de La Chouffe Classic voor jou en twee vrienden! Inbegrepen zijn een uitgebreide bevoorrading, een ongevallenverzekering, pechverhelping, kleedkamers met douches en massage bij aankomst!

Meer info over de La Chouffe Classic vind je hier!