Overal
#REDTOGETHER!

Mis niks van de Rode Duivels,
waar je ook bent!​

1

Download
De Proximus TV-app

Red Together App TV

2

Log in
Met MyProximus

Hulp nodig?

Gebruik van de Proximus TV app is gratis voor alle Proximus TV-klanten in Pack en beschikbaar in België en binnen de Europese Unie.
Aanmelden in de TV app kan met het MyProximus account gelinkt aan je Pack (beheerder). Maximum 5 toestellen per account, waarvan maximum 2 toestellen tegelijk hetzelfde programma kunnen bekijken.
Bij live streaming is er een vertraging van 30 seconden.​
Alleen voor persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus.
3

Kijk live
Naar de WK-wedstrijden van de Rode Duivels

Gratis data!
Voor de Proximus TV-app tijdens de wedstrijd!

Gratis dataverbruik

Het mobiele dataverbruik voor de Proximus TV app is tijdens de wedstrijden van de Rode Duivels op het WK voetbal 2018 gratis voor klanten met een mobiel nummer bij Proximus.

Geldig voor de live-uitzending van wedstrijden van de Rode Duivels. Het dataverbruik van 30 min voor het begin tot minstens 15 min na het einde van de wedstrijd, inclusief pauze en verlengingen, wordt niet aangerekend en verschijnt niet op de factuur of in MyProximus.

Gebruiksvoorwaarden

  • Prepaid en Mobilus FullControl: de klant dient nog over krediet of data in bundel te beschikken om de Proximus TV app te kunnen gebruiken, ook al wordt het dataverbruik voor de wedstrijden niet aangerekend.
  • Mobilus en oudere gsm-abonnementen: klanten die meer mobiele data hebben verbruikt dan inbegrepen in hun abonnement, en daardoor op een verlaagde snelheid surfen of geblokkeerd zijn (beschermingsmaatregel tegen onverwacht hoge facturen vanaf € 60 buiten bndel), kunnen de Proximus TV app niet langer gebruiken, ook wanneer het dataverbruik daarvoor niet aangerekend wordt. ​

Ontdek de vernieuwde Proximus TV-app

De app is gratis voor Proximus TV-klanten met een Pack.

Red Together
Top