Mis geen enkele seconde van de 24 Hours of Zolder! © Photonews

24 uur lang scheuren op 11 en 12 augustus zo'n 200 tal piloten in flitsende wagens tegen topsnelheid over het circuit van Zolder om zoveel mogelijk rondes af te leggen. Jij hoeft daar geen enkele seconde van te missen dankzij de uitzending van Eleven Sports op Proximus TV.

Tijdens de 24 Hours of Zolder, tellend voor het Belcar Endurance Championship en waar dubbele punten te verdienen zijn, gaan de piloten en hun bolides de strijd aan met elkaar, zichzelf én de tijd. 24 uur lang, 4 km lange ronde na ronde pure concentratie. Duizenden scherpe bochten, 36.000 schakelmomenten, adembenemende remmanoeuvres en andere straffe toeren – allemaal tegen topsnelheid. De 'Grid Walk' en het verrassende entertainment in de paddocks zijn de kers op de racetaart.

Aan de leiding in de Belcar, het Russel Racing Team met Hans Thiers/ Jeffrey Van Hooydonck/ Gilles Magnus/ Frank Thiers, gevolgd door het Aqua Protect Racing Team van François Bouillon/ Sven Van Laere/ Marc Goossens/ David Houthoofd/ Kris Cools. De ogen zullen ook gericht zijn op het team van Tom Boonen die samen met onder andere Anthony Kumpen en Bert Longin in een Porsche 991 rondrijdt. Ook regisseur Michaël Roskam staat aan de start in Zolder.

Eleven Sports zendt de 24 uur live uit vanop het circuit, met live commentaar van zaterdag 16u tot 20u en van zondag 12u tot het einde om 17u30.

Eleven Sports maakt deel uit van het International Sports (inbegrepen in Tuttimus) en All Sports aanbod van Proximus TV. Ontdek hier meer over het sportaanbod van Proximus TV.