Dochter Dwayne Johnson wil ook worstelaar worden


Het voormalige model heeft volgens haar oma in ieder geval alles wat een professioneel worstelaar nodig heeft.


De tienerdochter van Dwayne Johnson heeft besloten in de voetsporen van haar vader te treden. Simone Garcia Johnson wil professioneel worstelaar worden.

Ze dacht al na over een carrière in de schijnwerpers na het tekenen van een contract met IMG Models in 2016 om furore te gaan maken als model, maar nu zint de 16-jarige Simone op een carrièreswitch.

"Hier is het gekke ding over mijn dochter Simone”, zei vader Dwayne in de ontbijtshow Good Morning America. “Ze is zo slim, we zijn allemaal zo trots op haar, ze doet het goed op school en tekende bij IMG als model. Ook was ze ambassadeur van Golden Globes."

"Simone werkt zo hard en haar werk is al begonnen - ze wil een WWE-worstelaar (World Wrestling Entertainment) worden", glimlachte Dwayne, wiens eigen vader, Rocky Johnson, ook een professioneel worstelaar was.

Dwayne, die tijdens zijn worstercarrière beroemd werd als The Rock, geeft toe dat hij blij is met het nieuws. "Kijk, ik hou van dat idee, en we hadden net een goed gesprek", liet hij weten. "Ik zei dat ik haar passie steunde en dat worstelen goed voor me was.” The Rock ziet de toekomst voor Simone vol vertrouwen tegemoet. “Ze zal een kampioen worden!"

De moeder van Simone, Dany Garcia, moet nog reageren op het door haar dochter gekozen carrièrepad, maar grootmoeder Ata Johnson heeft er vertrouwen in dat haar kleinkind alles heeft wat nodig is om zich in de WWE staande te houden. Ata zat in het publiek bij het interview met haar zoon en zei het besluit van Simone goed te keuren.

Simone is de oudste van de drie dochters van Dwayne - hij en zijn vriendin Lauren Hashian zijn ook ouders van de twee jaar oude Jasmine en de kleine Tiana, die werd geboren in april.

Cover Media/Novum Nieuws