KSV Roeselare stoomt door met knappe winst tegen OHL

Roeselare begon vorige week aan de competitie met een knappe driepunter op het veld van Tubize, OH Leuven speelde 2-2 gelijk tegen K. Lierse SK. Beide ploegen stonden tegenover elkaar op speeldag 2 van de Proximus League.  

De wedstrijd begon in eerste instantie met stevig voetbal langs weerskanten. Grote kansen leverde dat niet op, al was de thuisploeg wel dreigender dan de bezoekers uit Leuven. Net op het moment dat iedereen zich neerlegde met een 0-0 ruststand zorgde Brouwers eigenhandig voor de voorsprong en kon de thuisploeg gaan rusten met een 1-0 voorsprong. 
 
Vlak na het fluitsignaal voor de start van de tweede helft stond het plots 2-0 voor de thuisploeg. Samyn werkte beheerst af. De bezoekers uit Leuven probeerde de wedstrijd te doen kantelen, maar waren te slordig in de zone van de waarheid. Balverlies bracht Dufour in een gunstige positie, die de bal panklaar legt voor Van Acker. Die plaatste de bal mooi naast Henkinet. 
 
OH Leuven kon nog milderen dankzij een knappe kopbal van Libert. De slotfase leverde nog wel wat kansen op, maar scoren lukte niet niet meer. De enige smet op de verdiende overwinning was een rode kaart voor Lepicier. KSV Roeselare komt zo naast Cercle Brugge op kop van de rangschikking. 

Nieuws

Top