Twee belangrijke afwezigen bij Westerlo; heel wat vraagtekens bij Tubize

KVC Westerlo hoopt om in de tweede thuismatch van het seizoen een eerste driepunter te pakken. De Kempenaars krijgen het fysiek sterke AFC Tubize over de vloer, dat na de 1-3 nederlaag tegen Roeselare ook op zoek is naar een eerste driepunter.

Bij KVC Westerlo zit Benji De Ceulaer zijn laatste schorsingsdag uit na zijn rode kaart van vorig seizoen. De ervaren sterkhouder kan vanaf volgende week aan zijn seizoen beginnen. Alessandro is dan weer begonnen aan zijn eerste van twee schorsingsdagen na zijn rode kaart tegen Cercle Brugge. Nieuwkomer Dewaele zal zo goed als zeker zijn vervanger worden in de Westelse basiself.

AFC Tubize spuit dan weer een klein mistgordijn over hun selectie. Babic en Garlito moesten vervroegd naar de kant tegen Roeselare. Onze redactie kreeg de bevestiging dat Babic er al zeker niet bij zal zijn tegen Westerlo, maar over Garlito werd geen extra info prijs gegeven. Simon Zenke zal wel weer van de partij zijn. De spits trainde opnieuw vol mee en kan - zonder terugval - opnieuw opgenomen worden in de selectie. Touré is er wellicht ook nog steeds niet bij.

Nieuws

Top