Van Wijk (OHL) vol lof over Roeselare: "Leepheid, grinta,... ze hebben het allemaal"

Zaterdag speelt KSV Roeselare zijn eerste thuismatch van het seizoen en ontvangt het met OH Leuven meteen een stevige tegenstander. Leuven-coach Van Wijk wikt en weegt de kwaliteiten van de tegenstander op de website van de club.

"Roeselare brengt een heel stugge, slimme ploeg tussen de lijnen met heel veel lengte. Ze zorgen ook veel variatie op stilstaande fases. Leepheid, grinta, een snelle balcirculatie: het zit allemaal in die ploeg die straks ook nog wel wat koopjes op de kop tikt en dus bovenaan zal meedraaien. Op die stilstaande fases hebben we de afgelopen dagen getraind. Na het uitvallen van Fabre en Le Postollec moeten wij het qua lengte hebben van Schuermans en Kostovski en in iets mindere mate van Casagolda en Jordy Gillekens", aldus Van Wijk op ohl.be.
 
Het uitblijven van nieuwkomers zint Van Wijk niet. "Ik blijf erbij dat we de voorbije weken wat doortastender hadden moeten zijn bij de transferbesprekingen. In het voetbal krijg je nu eenmaal geen tijd meer. De punten die weg zijn, haal je niet meer op. Maar goed, laat ons niet te negatief zijn en ons optrekken aan de goede prestatie tegen Lierse."

 

Nieuws

Top