Ontdek de Proximus Cycling Super Challenge

De maand mei stond bol van de klimkassiekers in de Proximus Cycling Challenge. Door het coronavirus zijn verre verplaatsingen niet toegelaten naar deze mooie fietsregio’s maar we kunnen wel blijven fietsen! Gedurende de hele maand mei kan jij de klimklassiekers van de Proximus Cycling Challenge virtueel gaan rijden via het Keep Moving-platform, we hebben ze zelf verbonden in 2 Super Challenges!

De challenge

De challenge

De challenge? Leg de gecombineerde afstand van alle langste of middellange parcours van de Proximus Cycling Challenges in de maand mei af bij je thuis of in je thuisomgeving.
Slaag je er in om tussen 1/5 en 31/5 de volledige afstand af te leggen, dan heb je de challenge volbracht en heb je je virtuele medaille beet. Daarbovenop maak je kans op een volledige Proximus Cycling Challenge wieleroutfit van Bioracer, ter waarde van 300€, geschonken door Proximus! 

Hoe kan jij de virtuele uitdaging aangaan?

Hoe kan jij de virtuele uitdaging aangaan?


  1. Registreer je op het gratis platform Keep Moving
  2. Koppel je favoriete sportapp of wearable
  3. Kies je afstand
  4. Fiets gedurende de maand mei je gekozen aantal kilometers
Sport in je buurt volgens de richtlijnen van de overheid en schenk ook jouw medaille aan de zorgverlener van je hart.

Solidariteit

Solidariteit

Lijkt die 616 of 968 km je toch net iets te veel? Geen zorgen, per tocht waarvan je de afstand hebt gefietst krijg je een virtuele medaille en maak je kans op enkele leuke gadgets!
Je virtuele medailles kan je symbolisch schenken aan de zorgverlener van jouw hart, zo steken we hen een hart onder de riem in deze moeilijke periode. Bovendien is je steun vanaf nu niet alleen maar symbolisch Je kan ook effectief doneren om het onderzoek naar genezende behandelingen en toepassingen te versnellen en een doeltreffend vaccin te vinden. Je helpt elke patiënt vooruit met je steun, hoe klein die ook is (doneren kan al vanaf 2 euro). Doneer hier.

Top
t