Verrassende zet van Ibrahimovic?

Zlatan Ibrahimovic zag dan wel zijn carrière in een dal belanden na een zware knieblessure die hij opliep in de Europa League-wedstrijd tegen RSC Anderlecht, toch lijkt zijn verhaal bij Manchester United nog niet voorbij.

De inmiddels 35-jarige Zlatan Ibrahimovic is officieel een vrije speler. Onder meer AC Milan schreef Zlatans naam al eens op een lijstje met mogelijke versterkingen, maar tot een nieuwe werkgever kwam het nog niet voor de revaliderende spits. En dat hoeft ook helemaal niet, blijkt nu.

Manchester United-coach José Mourinho kreeg vrijdag van de aanwezige journalisten enkele vragen over King Zlatan en sprak verrassend genoeg zijn vertrouwen uit in de Zweedse goalgetter.

"Hij is nu ernstig geblesseerd. Momenteel is hij niet in staat om dit weekend in actie te komen", reageerde Mourinho met een kwinkslag op de persconferentie. "We hebben allemaal gezien wat hij voor United heeft betekend. Momenteel onderzoeken we de mogelijkheid om hem in de tweede seizoenshelft te laten meedoen", besloot The Special One verrassend.

(RS/Picture: Photo News)

Nieuws

Top