Naar een ruil Ronaldo-Hazard?

Cristiano Ronaldo lijkt vastbesloten om Real Madrid te verlaten. Twee clubs uit de Premier League maken hem het hof en bereiden speciale deals voor om hem naar Engeland te lokken.

Cristiano Ronaldo voelt zich als een crimineel behandeld door het Spaanse gerecht dat hem beschuldigt van fiscale fraude. De Portugese superster wil Spanje verlaten, al blijft hij daarmee natuurlijk niet uit de klauwen van de Spaanse fiscus.

Volgens de Britse media zouden twee clubs uit de Premier League alle zeilen willen bijzetten om CR7 opnieuw naar Engeland te halen: Manchester United en Chelsea. Die twee clubs brengen iedereen in stelling om de transfer van de eeuw mogelijk te maken. Volgens de Daily Mirror zouden de Red Devils 200 miljoen euro + David De Gea bieden aan de Koninklijke. En dat is uiteraard een bod dat moeilijk te overtreffen is door de andere clubs die azen op Ronaldo. Toch zou Chelsea een gelijkaardige deal in gedachten hebben volgens de Daily Express: de Blues zouden denken aan een ruil Eden Hazard-CR7. Zinedine Zidane, de trainer van de Merengues, is al jarenlang een fan van de Rode Duivel. Of er dan ook nog een som geld moet worden geboden, is niet geweten.

In Spanje denken veel analisten dat een vertrek van Ronaldo niet echt een probleem zou vormen voor het bestuur van het Santiago Bernabéu: omdat de Portugees toch ook al 32 jaar is, moet het stilaan gaan denken aan het tijdperk post-Ronaldo.

(DC en Dupk/Picture: Belga)

Nieuws

Top