AA Gent is Standard te snel af

Franko Andrijasevic, een Kroatische middenvelder die op weg leek naar Standard, tekent in de Ghelamco Arena in plaats van op Sclessin.

Franko Andrijasevic was voorbestemd om een van de toptransfers van de zomermercato van Standard te worden. Al sinds januari werd de Kroatische middenvelder van Rijeka (vorig seizoen goed voor 16 goals in 28 wedstrijden) het hof gemaakt door de Rouches. Ondanks een voorakkoord in Luik zal de Kroatische international voor AA Gent tekenen, zo meldt Het Laatste Nieuws.

De Buffalo's bieden immers meer dan de Rouches: 4 miljoen euro. Een nieuw transferrecord voor de Gentenaars die hem ook een recordsalaris van 1,2 miljoen euro aanbieden. Standard is niet opgezet met de werkwijze van AA Gent dat pas tien dagen terug interesse begon te tonen voor de Kroaat. Zij schakelden Kalinic, de Kroatische doelman van de Buffalo's, in om zijn landgenoot te overtuigen om naar de Ghelamco Arena te komen.

Met de transfer nemen de Buffalo's wraak op de Rouches: vorige winter wilden zij Adrien Trebel, maar die trok toen naar Anderlecht en niet naar Gent.

(DC met Dupk/Picture: Belga)

Nieuws

Top