Union SG moet in volle voorbereiding op Play Off II twee internationals afstaan

Union SG heeft twee oproepingsbrieven in de bus gekregen. De Brusselaars moeten in de week voor Play Off II Jordan Massengo en Quentin N'Gakoutou afstaan aan hun respectievelijke nationale ploegen.

Voor Jordan Massengo is een selectie voor 'zijn' Congo natuurlijk al geen verrassing meer. De middenvelder moest het voorbije jaar al regelmatig het vliegtuig naar zijn geboorteland nemen en ook nu moet hij dus de voorbereidingen op de match tegen KV Mechelen staken om met Congo Mauretanië te gaan bekampen in een oefenpot.

Maar ook Quentin N'Gakoutou kreeg vliegtuigtickets om zijn land te vertegenwoordigen. N'Gakoutou was in het verleden jeugdinternational voor Frankrijk, maar gaat nu zijn geboorteland Centraal-Afrikaanse Republiek vertegenwoordigen. Zij spelen op 27 maart een oefenpot tegen Gambia.

Play Off II

Op 1 april start Union SG de Play Off II-campagne met een thuismatch tegen KV Mechelen. Tegen dan zijn beide spelers normaliter terug van hun interlandverplichtingen, maar hebben ze wel een stevig deel van de laatste voorbereidingen op Play Off II gemist.


Nieuws

Top